ZOOCITY

ZOOCITY

ZOOCITY je mjesto u kojem možeš pronaći sve za zdravog i sretnog ljubimca! Specifičan je po vrlo prijateljskom stavu i ogromnom trudu uloženom u osluškivanje potreba svojih kupaca koji za ljubimce biraju samo najkvalitetnije proizvode, a bogat asortiman trgovine omogućava ti da sve za svog ljubimca pronađeš na jednom mjestu!

U bogatoj ponudi proizvoda možeš pronaći suhu hranu za pse i mačke, mokru hranu za pse i mačke svih tekstura i oblika, veterinarske dijete, barf-raw smrznutu ili sirovu. Također, tu je i hrana za ptice, ribice i male životinja, posude za hranu ili vodu, zdjelice, hranilice, pojilice, podlošci za posude, ampule protiv nametnika, ogrlica protiv nametnika, sprej protiv nametnika, krletke za velike, srednje i male papige, krletke za kanarince, oprema za krletke i ostala oprema.

Većina članova ZOOCITY obitelji ima kućne ljubimce prema kojima gaji stvarnu ljubav, pa te tako u ZOOCITY-u očekuje ljubazno osoblje koje će tebe i tvog ljubimca tretirati poput obitelji, a u zajedničkoj suradnji pronaći rješenje za sve potrebe tebe i tvog kućnih ljubimaca.

Dodatna pogodnost je članstvo u ZOOCITY klubu vjernosti koje ti nudi pregršt pogodnosti i prodajnih akcija, a za sve nedoumice ili stručne savjete obratiti se možeš ljubaznom osoblju trgovine koje će ti olakšati kupovinu i pomoći korisnim savjetima.

PRITISNITE "ENTER" ZA PRETRAŽIVANJE