Deichmann

Deichmann

Deichmannova povijest započela je Essenu u 1913. Nudimo vam obuću visoke kvalitete i modernu obuću po pristupačnim cijenama. Ne brinemo samo o odličnom omjeru cijene i kvalitete, već i brzo provodimo trenutne modne trendove.

Naše trgovine nude elegantnu i visoko kvalitativnu obuću robne marke 5th Avenue, top aktuelnu kolekciju za mlade Graceland, tradicionalne robne marke Elefanten, Gallus i Medicus, sportsku obuću Victory i poznate robne marke poput adidas, Nike, Fila, Puma. Našim kupcima pri kupnji obuće ne obećavamo samo modu po veoma povoljnim cijenama, već i kvalitetu i sigurnost. U našoj kolekciji sigurno možete pronaći odgovarajuće cipele za svaku prigodu i za svačiji ukus.

Obuća za svaki ukus i svaku prigodu

U Deichmannu obožavamo cipele i nudimo vam obuću visoke kvalitete i modernu obuću po pristupačnim cijenama. Kupovina obuće nije uvijek laka – izbor je velik i često nemamo dovoljno vremena kako bismo mogli pregledati cjelokupnu ponudu. Stoga za vas uređujemo internetsku stranicu na kojoj u potpunosti na miru možete pregledati cjelokupnu kolekciju.

Tu vam je dostupno sve, od espadrila, salonka i sandala, balerinke, sandala s petom do gležnjača, niske čizme, mokasinke, tenisice, visoke čizme, chelsea i oksford dizajna i pokućnice, njihovi različiti modeli i brandovi koji su dostupni u našim trgovinama. U našoj bogatoj ponudi sigurno ćete naći povoljno cipele za cijelu obitelj. Žene mogu birati među vrhunskim top brandovima kao što su 5th Avenue, Catwalk, Graceland, Ariane, dok mušku populaciju oduševljavaju modeli Borelli, AM obuća, Memphis, Gallus i Venice. Deichmannova ponuda dječje obuće nije samo velika zahvaljujući različitim veličinama, bojama i dizajnu, nego i zbog velikog izbora modne obuće raznih brandova. Možete birati između marki Elefanten, Bären-Schuhe, Bobbi Shoes, Agaxy, Cupcake Couture, Cortina i Disney. Djevojčice oduševljava obuća marke Frozen, Hello Kitty i Minnie Mouse, a za male istraživače skrbe marke što su Star Wars, Spiderman, Cars i Minions. Sportski entuzijasti uživaju u markama Adidas, Adidas NEO, Nike, Fila, Puma, Victory, Victory Performance, Vty, Highland Creek i mnoge druge poznate marke.

Modne novosti po vrhunskim cijenama

U našoj internetskoj kolekciji muškarci mogu pronaći odgovarajuće cipele za svaku prigodu i za svačiji ukus. Nudimo vam elegantnu obuću, čizme i gležnjače, modele za slobodno vrijeme, tenisice i papuče – Deichmann nudi široku paletu raznih stilova. Svima je zajedničko izvrstan odnos između cijene i kvalitete.

PRITISNITE "ENTER" ZA PRETRAŽIVANJE